ΕΞΩ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ! ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΥΛΟ! ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΑΥΡΙΟ 9/3, 13:00, Περιφέρεια

Καταγγέλλουμε την επιχείρηση της Αστυνομίας, η οποία ετοιμάζεται ξανά να εισβάλει στο Α.Π.Θ. με διαφαινόμενο στόχο την εκκένωση της κατάληψης της Πρυτανείας! 

Σε μια επιχείρηση κλιμάκωσης της φασιστικοποίησης και της τρομοκρατίας, διμοιρίες, κλούβες και αύρα βρίσκονται γύρω από τα Πανεπιστήμια. Σκόπιμα η κίνηση αυτή επιλέγεται να γίνει βράδυ, για να κρυφτεί από τα μάτια της κοινωνίας. Εκμεταλλεύονται την απαγόρευση κυκλοφορίας για να εμποδίσουν τη μαζική καταγγελία και εναντίωση στην επιχειρούμενη εκκένωση, υπό την απειλή των προστίμων. Προχωρούν ήδη σε προσαγωγές πέριξ της πρυτανείας, συμπληρώνοντας το σκηνικό τρομοκρατίας. 

Η κυβέρνηση, για λογαριασμό του συστήματος, εντείνει την καταστολή και την τρομοκρατία, επιχειρώντας να επιβάλει με το κλομπ και την τρομοκρατία τη φτώχεια, τους ταξικούς αποκλεισμούς από τις σπουδές, το τσάκισμα κάθε δικαιώματος. Υπογραμμίζεται ξανά τι έρχεται να φέρει ο νόμος Κεραμέως-Χρυσοχοΐδη, με τον πιο χυδαίο τρόπο. Δεν μας τρομοκρατούν, αλλά μας πεισμώνουν για την ανατροπή του!

 Δεν θα τους περάσει! 

Να αποσυρθούν άμεσα όλες οι αστυνομικές δυνάμεις από το Α.Π.Θ.! 

Η τρομοκρατία δεν θα περάσει! 

Νεολαία και λαός θα σπάσουμε τον τρόμο στους δρόμους!

Άμεση απελευθέρωση όλων των συλληφθέντων! ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΑΥΡΙΟ 9/3, 13:00, Περιφέρεια




Σχόλια