ΟΛΟΙ στην ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 10.30 στο Εργατικό Κέντρο

Όλοι στην απεργία της 14ης Δεκεμβρίου!Kάτω η νέα αντιλαϊκή επίθεση!

Οι συζητήσεις κυβέρνησης και ιμπεριαλιστών για το κλείσιμο της τρίτης αξιολόγησης «καρποφόρησαν». Μπροστά στην εφαρμογή των αντιλαϊκών «προαπαιτούμενων», ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ μας καλούν να συμμεριστούμε το «success story» τους, τη στιγμή που υποθηκεύουν τη χώρα και καταργούν δικαιώματά μας. Μας λένε να είμαστε ευχαριστημένοι και «φρόνιμοι» (μη στραβώσει η δουλειά!) που η ελληνική αστική τάξη και τα αφεντικά της, οι ιμπεριαλιστές των ΗΠΑ-ΕΕ, συμφώνησαν στο πρόγραμμα της επίθεσης ενάντια στις κατακτήσεις μας.


Μέσα από το «κλείσιμο της τρίτης αξιολόγησης κυβέρνηση και ιμπεριαλιστές:
Φέρνουν νέες αντισυνδικαλιστικές ρυθμίσεις, απαιτώντας για να μπορεί να κηρυχτεί μια απεργία, πλειοψηφία της τάξης του 50% +1 των ταμειακώς εντάξει με τις εισφορές τους μελών των πρωτοβάθμιων σωματείων. Την εν λόγω ρύθμιση πήγε να περάσει κλέφτικα η κυβέρνηση με την  πρόσφατη τροπολογία Αχτσιόγλου, όμως  τη φρέναραν προσωρινά οι αντιδράσεις του κόσμου! Να μην έχουμε καμία αυταπάτη ότι η κυβέρνηση θα επιχειρήσει ξανά να εφαρμόσει αυτό το «προαπαιτούμενο». Η επίθεση κεφαλαίου & ιμπεριαλιστών δεν έχει πάτο ούτε τα πιο στοιχειώδη βιοτικά δικαιώματα. Και προκειμένου να συνεχιστεί, πρέπει να ξεπαστρέψει τα εμπόδια που της θέτουν οι αγώνες, οι απεργίες, η συλλογική οργάνωση και δράση. 
Χτυπούν το δικαίωμα στη δουλειά. Με βάση τις συμφωνίες τους, προωθείται απελευθέρωση των ομαδικών απολύσεων, κατάργηση των συλλογικών διαπραγματεύσεων των εργαζομένων απέναντι στον εργοδότη ώστε να είμαστε μόνοι και ευάλωτοι απέναντι στην αδηφαγία τους, αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων ώστε οι «μη ικανοί» να πεταχτούν στην ανεργία και κινητικότητα των τελευταίων για να καλύπτουν τεράστια κενά τζάμπα. Το σημερινό τοπίο ανεργίας, επισφαλούς εργασίας και μετανάστευσης για τη νεολαία γίνεται ακόμα χειρότερο. Συνολικά μας ετοιμάζουν ένα περιβάλλον όπου η έννοια της μόνιμης και σταθερής δουλειάς με δικαιώματα δεν θα υπάρχει.
Προσπαθούν να βάλλουν χέρι στη λαϊκή κατοικία μέσω των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών και της  πώλησης στο ξένο κεφάλαιο των μη εξυπηρετούμενων δανείων  και ξεπουλάνε τη δημόσια περιουσία, γεγονός που θα έχει άμεση αντανάκλαση στην καθημερινότητά μας.
Επιτίθενται στη δωρεάν στέγαση των φοιτητών, μέσω της μείωσης των δικαιούχων ή/και του ποσού του στεγαστικού επιδόματος!

Γιατί λοιπόν να είμαστε ευχαριστημένοι, ποιο λόγο έχουμε να κάτσουμε στα αυγά μας; 
Για να έρθει η «ανάπτυξη», να βγούμε από την επιτροπεία και να παίρνουμε «κοινωνικό μέρισμα» με βάση τις αστικές αφηγήσεις. Μα είναι η ίδια η αστική τάξη που έχει δώσει όρκους πίστης στην υποτέλειά της μέχρι το 2060 (και βλέπουμε), και για την οποία ετοιμάζουν έναν νέο, «φρέσκο» μηχανισμό επιτήρησης. Ήταν η «ανάπτυξη» που δημιούργησε εργοστάσια τέρατα και χαμόσπιτα για να στοιβάξει εργάτες στη Μάνδρα, και εν τέλει σκότωσε 24 λαϊκούς ανθρώπους. Αυτό που το κεφάλαιο δε, μέσω της κυβέρνησης διατυμπανίζει ότι είναι δικό του και μας δίνει λίγο και εμάς επειδή έχει «κοινωνικές ευαισθησίες», δεν είναι παρά κλεμμένος ιδρώτας του λαού μας, από τον οποίον δίνουν τώρα ψίχουλα για να μας αποπροσανατολίσουν και να μας κλέψουν με τα νέα μέτρα ακόμη περισσότερο!

Μόνη «εγγύηση» για το μέλλον μας, οι αγώνες μας στο πλάι του λαού!
Η πραγματικότητα αναδεικνύει ότι δεν πρέπει να εναποθέτουμε καμία ελπίδα μας σε κανέναν παράγοντα του συστήματος. Γιατί είναι ένα σύστημα που όρος επιβίωσής του είναι η επίθεσή του στα δικαιώματά μας. Και επειδή θέλουμε να ζήσουμε με δικαιώματα, ο μόνος τρόπος να υπερασπιστούμε το μέλλον μας είναι αυτός ο οποίος εν τέλει ανάγκασε το σύστημα να τα παραχωρήσει.
Είναι ο δρόμος της ανυποχώρητης πάλης στο πλευρό του λαού, ενάντια στο σύστημα και την πολιτική της φτώχειας και της υποτέλειας. Είναι η συσπείρωση και η προσπάθεια για δημιουργία εστιών αντίστασης ενάντια στην πολιτική του συστήματος σε όλα τα πεδία, που θα συνενώνονται σε ένα Μέτωπο Αντίστασης ικανό να σταματήσει τις ορέξεις τους. Είναι εν πρώτης,  η πλατιά συμμετοχή μας στις απεργιακές κινητοποιήσεις της 14ης Δεκεμβρίου!

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Άσχετο:

O (δήμαρχος Νφ)Βασιλόπουλος σε συνάντηση που είχε πριν 1.5 χρόνο+ με άτομα του κλάμπ ορίτζιναλ είπε ότι δεν είναι 50 τα δέντρα που θα κοπούνε όπως λένε αυτοί αλλά 55.
Δημοσίευσα πριν λίγο καιρό σε αριστερό γκρούπ σχόλιο - απόσπασμα απο την γουίκιπίντια που αναγράφει
ότι είναι 15 χιλιάδες συνολικά τα δέντρα του άλσους Ν.Φ.
Κάποιος ωστόσο κατέβασε/αν το άρθρο της γουίκιπίντια
για να μην γελοιοποιηθούνε διάφοροι και ΄οχι λίγοι.
Οπότε με τα νέα λίνκ που θα στείλω παρακάτω μετά το άνοιγμά τους φωτογραφίστε τα κιόλας(τα περιεχόμενα) ή σώστε τα διότι θα θελήσουν κάποιοι να μην υπάρχουν αποδείξεις για τα ...480 στρέμματα συνολικής έκτασης του άλσους.
http://athenshotspot.weebly.com/pi940rhokappaalpha.html

https://foursquare.com
(βάλτε ''άλσος Νέας Φιλαδέλφειας και το λίνκ στο google)

http://wikimapia.org
Oμοίως
Για τα στρέμματα του άλσους οι γνωστοί πρωταγωνιστές
με το χοτζικό πρόσημο μιλάγανε για 5 στρέμματα ότι θα πάρει η Άεκ άλλοι για 2 άλλοι για 3-4.
Οπως βλέπετε οι βαρύγδουπες εκφράσεις ''παίρνει το άλσος '' κτλ δεν ισχύουν.Και όχι μόνο οι βαρύγδουπες ..
Επίσης έχω ανεβάσει κείμενο γράφοντας ότι αν εννοούν και μάλλον αυτό εννοούν- την ευθεία πίσω απο το πέταλο που χρειάζεται το γήπεδο για να αναπτυχθεί και ότι είναι μέρος του άλσους που θα κοπεί τότε να (ξα)ναπώ ότι υπάρχει μια μικρή επιφάνεια γής εκεί, ένας κύκλος γεωμετρικά μιλώντας που είναι κενός απο δέντρα αλλά έχει τσιμέντο και περιβάλλεται απο 45-55 δέντρα. Λίγα δεξιά του και λίγα αριστερά του.
Πηγαίντε μόνοι σας να δείτε..
Το στρέμμα άλλωστε στο άλσος σαν έννοια δεν αντιστοιχεί
με το πράσινο αλλά με το τσιμέντο και με υποψία πράσινου.
Μένει να αποδειχτεί δηλαδή αν στο στρέμμα έχουν φυτευτεί δέντρα ή είναι οι τουαλέτες εκεί.
Εκεί δεν έχει πάντως δέντρα ίσως διότι είναι μια απο τις κεντρικές πόρτες στην αρχή του άλσους και ήθελε ο αρχιτέκτονας έτσι το σχέδιο.
Δεν έχει υπάρξει εκεί (..κοπτική)πράξη απο πλευράς παέ αν δεν κάνω λάθος οπότε μπορείτε και τώρα να βγάλετε φωτό και να μου την στείλετε αν διαφωνείτε.
Και φυσικά δείτε τα λίνκ που είναι και ο μόνος λόγος
για τον οποίο κάνω το πόστ και όχι ο κύκλος που πιθανολογώ ότι σε αυτόν αναφέρονται με την πιθανολόγησή μου να είναι κατά 70 τοις εκατό βάσιμη .

Ανατρέξτε επίσης και στο googlemaps και δείτε μόνοι σας τα μεγέθη.
Eπίσης εξηγήστε σε άλλους οι πιο γνώστες τι σημαίνει 2 στρέμματα τι 5, τι 4 διότι δεν έχουν και τόσο μεγάλη αίσθηση αρκετοί και δεν σχηματίζεται στην φαντασία τους η παράσταση αυτή ούτε του πώς /πόσο είναι 2,4,5 στρέμματα ούτε η αναλογία συνολικού εύρους σε σχέση με αυτά που θα μειωθούνε.
Και φυσικά φωτογραφήστε τα επίμαχα χωρία στα λίνκ που αναγράφουν για 480 στρέμματα ή και σώστε τα διότι όλο και κάτι μπορεί να γίνει όπως και με τα 15 χιλιάδες δέντρα του άλσους και την γουίκιπίντια.