ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ: Γιάννενα- Διαδήλωση ενάντια στην επίσκεψη Τσίπρα

Την Τρίτη 24/10 πραγματοποιήθηκε διαδήλωση ενάντια στον ερχομό του Τσίπρα στην Ήπειρο. Στη διαδήλωση που καλούνταν από το ΕΚΙ (ΠΑΜΕ) και τα Εργατικά Κέντρα της Ηπείρου, που ελέγχει το ΠΑΜΕ, συμμετείχαν 600 περίπου άτομα.

Τα μπλοκ που αποτελούσαν τη διαδήλωση ήταν εκείνα των Εργατικών Κέντρων και τα διάφορα σωματεία (ΠΑΜΕ), η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, η ΛΑ-ΑΑΣ– Ταξική Πορεία– Αγωνιστικές Κινήσεις, η ΛΑΕ και η ΕΣΕ.

Η πορεία ξεκίνησε από το Εργ. Κέντρο και οδηγήθηκε -από το ΠΑΜΕ- στο ξενοδοχείο όπου γινόταν η ομιλία Τσίπρα. Η λογική της φιέστας και του ακτιβισμού (εκτός πόλης των Ιωαννίνων, απευθυνόμενη στον Τσίπρα κι όχι στο λαό των Ιωαννίνων) στηρίχτηκε και από τις υπόλοιπες οργανώσεις της Αριστεράς και την ΕΣΕ.

Τα μπλοκ της ΛΑ-ΑΑΣ- Ταξικής Πορείας- Αγωνιστικών Κινήσεων ακολούθησαν το δικό τους δρόμο, στρίβοντας στο ξενοδοχείο προς το κέντρο της πόλης. Φωνάζοντας με παλμό συνθήματα ενάντια στην πολιτική κυβέρνησης- ΕΕ- ΔΝΤ, του βαθέματος της εξάρτησης της χώρας και για την απάντηση της εργατικής τάξης και του λαού που βρίσκεται στην οργάνωση του αγώνα.




Σχόλια