ΕΓΚΑΙΝΙΑ: Αριστερό ΣΤΕΚΙ Νεολαίας-Κουγκίου 23



Είμαστε νεολαίοι, μαθητές – φοιτητές - νέοι εργαζόμενοι. 

Διαμορφώσαμε ένα νέο πολιτικό - πολιτιστικό χώρο στο κέντρο της πόλης, το Αριστερό Στέκι Νεολαίας - Κουγκίου 23. Ένα χώρο αμφισβήτησης των κυρίαρχων προτύπων και των «ρεαλιστικών» λύσεων που μας προτείνονται. Ένα χώρο με αριστερό περιεχόμενο, με αναφορά στο εργατικό, λαϊκό και νεολαιίστικο κίνημα.

Θέλουμε το Στέκι μας να αποτελέσει ένα πόλο έλξης για κάθε νέο που καταλαβαίνει ότι η ζωή και το μέλλον μας δεν χωράει στα αδιέξοδα και τις «σάπιες» αξίες που μας προβάλλουν.

Θέλουμε το Στέκι μας να είναι «ανοιχτό» για κάθε λαϊκό άνθρωπο που αντιμετωπίζει αντίστοιχα προβλήματα. Στοχεύουμε να αποτελέσει ένα ζωντανό πολιτικό χώρο με τη διοργάνωση εκδηλώσεων, συζητήσεων με αναφορά στα προβλήματα του λαού και της νεολαίας, μέσα από τη σκοπιά των αγώνων. Τέτοιες που να διευκολύνουν τη συνεύρεση, συνεννόηση νεολαίων, εργαζόμενων, λαϊκών ανθρώπων της      γειτονιάς.

Θέλουμε το Στέκι μας να λειτουργήσει μέσα από το αριστερό πρίσμα στα ζητήματα του πολιτισμού και της ψυχαγωγίας. Με προβολές ταινιών, βιβλιοπαρουσιάσεις, έκθεση φωτογραφίας, διάφορα τουρνουά, βιβλιοθήκη και μουσικές βραδιές .

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 
  • ΕΚΔΗΛΩΣΗ: <<Νέες εργασιακές σχέσεις-Εργασιακός Μεσαίωνας>>
  • ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΑΙΝΙΑΣ: "Δευτέρες με λιακάδα"
Το Στέκι είναι ανοιχτό : Τετάρτη, Παρασκευή 18:00-23:00 και Σάββατο 11:00-15:00

Σχόλια