Σάββατο, 25 Ιουνίου 2016

Για το συλλαλητήριο της Πέμπτης 23/6

Συλλαλητήριο πραγματοποιήθηκε προχθές στο κέντρο της πόλης ενάντια στην συνεχιζόμενη επίθεση στα δικαιώματα και τις κατακτήσεις του λαού.
Το συλλαλητήριο προέκυψε από κάλεσμα του Εργατικού Κέντρου.


Να σημειώσουμε ότι το Εργατικό Κέντρο εδώ και δύο μήνες περίπου έγινε "κόκκινο και ταξικό", δηλαδή ΠΑΜΕ.
Ήταν, λοιπόν, ένα κάλεσμα των δυνάμεων του ΠΑΜΕ για την ανεργία, μέσω Εργατικού Κέντρου. Ένα κάλεσμα που μεταφέρθηκε -χωρίς ενημέρωση- μία βδομάδα μετά και συνέπεσε(!) με το φεστιβάλ της ΚΝΕ.
Με βάση όλα αυτά, και μέσα στο γενικότερο κλίμα αποσυγκρότησης, προέκυψε ένα άμαζο συλλαλητήριο πλήρως αναντίστοιχο των απαιτήσεων. Περίπου 230 άνθρωποι διαδήλωσαν. 150 με το μπλοκ του ΠΑΜΕ και 80 με το μπλοκ της Λαϊκής Αντίστασης- Α.Α.Σ.. Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ και η ΛΑΕ δεν κατέβασαν πανό.
Όπως αναμενόταν ο νέος "ταξικός προσανατολισμός" εκφράστηκε και στο δρόμο. Έτσι λοιπόν, 15 περίπου ΚΚΕδες στήσανε αλυσίδες-φράχτη για να χωρίσουν τις δυνάμεις της Λαϊκής Αντίστασης - Α.Α.Σ. από την υπόλοιπη διαδήλωση. Και έτσι, άφησαν 60 μέτρα(!!) απόσταση από τον τελευταίο διαδηλωτή του ΠΑΜΕ, χωρίζοντας την διαδήλωση. Η ιστορία θα δείξει αν τα 60 μέτρα αρκούν για να κρυφτούν τα "ανύπαρκτα μ-λ".Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΦΟΙΤΗΤΕΣ-ΕΡΓΑΤΙΑ

ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ!

Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ

ΛΑΪΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ

ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΕ ΣΠΟΥΔΕΣ- ΔΟΥΛΕΙΑ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ!