Ανταπόκριση από την αντιιμπεριαλιστική διαδήλωση της Πέμπτης 8/10

    
    Μέτα τη σύσκεψη που κάλεσε η Λαϊκή Αντίσταση Αριστερή Αντιιμπεριαλιστική Συνεργασία την Τρίτη 6/10 για να πραγματοποιηθεί διαδήλωση αλληλεγγύης στο συριακό λαό και τους πρόσφυγες και ενάντια στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις στην οποία παρεβρέθηκαν εκπρόσωποι της ΑΝΤΑΡΣΥΑ αποφασίστηκε πορεία για την Πέμπτη 8/10.
    Στη διαδήλωση συμμετείχαν με πανό η Λ.Α.Α.Α.Σ., οι Αγωνιστικές Κινήσεις και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Η πορεία η οποία είχε αρκετά καλό παλμό, ανέδειξε μέσα από τα συνθήματα που ακούστηκαν, την αναγκαιότητα της ανάπτυξης ενός αντιιμπεριαλιστικού κινήματος καθώς και το ότι η πραγματική ελπίδα βρίσκεται στους αγώνες και την οργάνωση της νεολαίας και του λαού.
        Ειδικά σε αυτήν την περίοδο που η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ψήφισε το τρίτο, πιο βάρβαρο μνημόνιο, μαζί με τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και το ΠΟΤΑΜΙ, πήγε σε εκλογές και τώρα δηλώνει έτοιμη να περάσει ένα-ένα όλα τα αντιλαϊκά μέτρα και δίνει το ελεύθερο στους ξένους δυνάστες να χρησιμοποιούν τη χώρα ως ορμητήριο φονιάδων για τις νέες επεμβάσεις τους και να αιματοκυλούν λαούς. 
    Σε μία περίοδο που δένουν τη χώρα στα ιμπεριαλιστικά τους σχέδια Αμερικάνοι- Ευρωπαίοι και Ρώσοι ιμπεριαλιστές βομβαρδίζουν τη Συρία. Διαλύουν χώρες και σπρώχνουν στην προσφυγιά τους λαούς.
      Οι Αγωνιστικές Κινήσεις μέσα από παρεμβάσεις στις σχολές και στη λέσχη καλέσαμε τους φοιτητές να συμμετάσχουν στη διαδήλωση καταγγέλλοντας τους βομβαρδισμούς στη Συρία και καλώντας να μην εμπλακεί η χώρα στα σχέδια των ιμπεριαλιστών, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα σαν μόνη λύση την αντίσταση και τον αγώνα στο πλάι του λαού.






Σχόλια