ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ


ΠΕΜΠΤΗ 27 ΝΟΕΜΒΡΗ ΣΤΙΣ 10πμ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ





Η νεολαία 
Δεν τρομοκρατείται!  Δεν υποτάσσεται!

Οργανώνεται - Αντιστέκεται - Κατακτά
το δικαίωμα για Σπουδές-Δουλειά-Ελευθερίες-Ζωή




ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΥΛΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ

ΕΞΩ ΤΑ ΜΑΤ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ


ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΦΟΙΤΗΤΗ


ΚΑΝΕΝΑ ΟΡΙΟ ΣΠΟΥΔΩΝ

ΚΑΤΩ Ο ΝΟΜΟΣ ΠΛΑΙΣΙΟ

ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

ΔΩΡΕΑΝ ΣΙΤΙΣΗ, ΣΤΕΓΑΣΗ, ΣΥΓΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ – ΠΕΙΘΑΡΧΗΣΗ

ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΜΕΤΡΑ 

ΚΑΤΩ Η ΑΝΤΙΛΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ-ΕΕ-ΔΝΤ





Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
https://athens.indymedia.org/?lang
λευτερια στους αγωνιστες συντροφους!

θα συμμετέχετε ή πάλι στην απ'εξω?

Ανακοίνωση για την υγεία του απεργού πείνας Νίκου Ρωμανού

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΓΙΑΤΡΟΥ ΛΙΝΑΣ ΒΕΡΓΟΠΟΥΛΟΥ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥ ΠΕΙΝΑΣ ΝΙΚΟΥ ΡΩΜΑΝΟΥ

Σήμερα 28 Νοεμβρίου 2014 επισκέφτηκα τον κρατούμενο Νίκο Ρωμανό, απεργό πείνας από τις 10 Νοεμβρίου, στο νοσοκομείο Γεννηματάς όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος από αστυνομικές δυνάμεις. Δήλωσε ότι παραμένει σταθερός στην αρχική του θέση να συνεχίσει την απεργία πείνας ως το τέλος (αρνούμενος την υποχρεωτική σίτιση, πίνοντας μόνο νερό, χωρίς να παίρνει ενδοφλέβια υγρά και υποστηρικτική αγωγή με ορό). Θα συνεχίσει να «διεκδικεί το αίτημά του για χορήγηση εκπαιδευτικών αδειών από τη φυλακή, με οδόφραγμα το σώμα του και με πλήρη γνώση των κινδύνων για την υγεία και τη ζωή του, μέχρι να κερδίσει ανάσες ελευθερίας από την ισοπεδωτική συνθήκη του εγκλεισμού».

(...)

Μία τέτοια τακτική παγιώνεται τον τελευταίο χρόνο προς τους πολιτικούς κρατούμενους απεργούς πείνας. Αυτό συμβαίνει στο πλαίσιο της γενικότερης κατασταλτικής πολιτικής του κράτους που από τον Ιανουάριο του ’14 εξαγγέλλει το νομοσχέδιο για τις φυλακές Γ΄ τύπου και τον Ιούλιο του ’14 το θεσμοθετεί.

Είναι γνωστό, τέλος, ότι όλοι οι διεθνείς οργανισμοί ανά τον κόσμο καταγράφουν την υποχρεωτική σίτιση ως βασανιστήριο.

Η γιατρός
Στο νοσοκομείο ο σύντροφος Γιάννης Μιχαηλίδης

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε και ο σύντροφος Γιάννης Μιχαηλιδης καθώς ο γιατρός της φυλακής που τον εξέτασε διέγνωσε βραδυκαρδία. Στην αρχή τον παρέπεμψε στο νοσοκομείο των φυλακών κορυδαλλού αλλά μετά τη δήλωση του συντρόφου οτι δεν μεταφέρεται εκεί τον ενημέρωσαν οτι με εισαγγελική εντολή θα μεταφερθεί σε εξωτερικό νοσοκομείο.

Συγκεντρώσεις και πορείες:

Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου στις 20:00 ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ (ΚΑΡΔΙΤΣΑ)

Τρίτη 2 Δεκεμβρίου στις 18:00: ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ (Αθήνα) | ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ (ΠΑΤΡΑ) | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ (Iωάννινα) | ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΛΥΚΕΙΑ (Μυτιλήνη) | ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ (Ηράκλειο) |ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΥ (Αγρίνιο) | ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ (Ρέθυμνο) | ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ (Ναύπλιο)| ΑΓΟΡΑ ΧΑΝΙΩΝ( Χανια) | ΠΑΡΚΟ ΤΟΥ Ο.Τ.Ε. (Σπαρτη)στις 17.00

Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου: Συγκένρωση στην πλατεία Καλλιθέας (Θεσσαλονίκη) στις 17:00

Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου: Συγκέντρωση στο Σταθμό του Μετρό Αιγάλεω, στις 18:00
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Λοιπόν, εγώ τώρα είδα το σχολιάκι σου και προσπερνώντας το "πάλι στην απ'έξω", δε νιώθω την ανάγκη να απολογηθώ σε κανέναν κρυμμένο πίσω από την οθόνη του υπολογιστή, για το πώς θα κινηθούν οι Αγωνιστικές Κινήσεις, και ιδιαίτερα όταν μπαίνει με τέτοιο υφάκι. Το πως σταθήκαμε απέναντι στο ζήτημα, φάνηκε. Ή καλύτερα, όποιος ήθελε να το δει, το είδε!

Μ.Β.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Συγγνωμη κιολας αλλά δε καταλαβαινω για ποιο λόγο μου μιλας με αυτον τον τρόπο και δε μπορω να καταλαβω γιατι θίχτηκες! Τί εκανες λοιπον για την αλληλεγγυη σου στο σ.Νίκο και για την πραγματοποιησει αυτης της πορείας; Γιατι δε μου φάνηκε να μου απαντάς σε κατι και δε κριβομαι ΟΧΙ! Για πες μου λοιπον κυριε υπερ-επαναστατη κάλεσες κάπου και δε το είδα;
γιατι εγω είδα μονο πανό και δράσεις των συντρόφων και κάλεσμα απο την ΑΝΤΑΡΣΥΑ!οσο για εσας...ΠΟΥΘΕΝΑ δεν ειδα κατι. Άρα απο που και ως που τολμάς και επιτίθεσαι και μένεσαι;
ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΛΕΞΗ
ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ σ.ΝΙΚΟΥ ΡΩΜΑΝΟΥ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δεν κρύβεσαι σημαίνει πως προχτές στη διαδήλωση για το Ρωμανό και σήμερα για τον αλέξη έρχεσαι στο μπλοκ των αγ. κινήσεων σου εξηγούμε που βάλαμε πανό, που κολλήσαμε Α3 και που κάναμε ανακοίνωση κάλεσμα. Τα υπόλοιπα μου θυμίζουν ΚΚΕδικη αντίληψη που ήσουνα το πρωι στις 4 όταν το ΚΚΕ. Μικρή πόλη τα Γιάννενα. Γνωρίζουν όλοι τη συνέπεια και την ασυνέπεια.
Με βάση όλα αυτά δε θιγόμαστε καθόλου.
ΥΓ. Έχει και αύριο ραντεβού για διαδήλωση στις 7 στη Νομαρχία. Ελπίζω να τα πούμε κι από κοντά συναγωνιστή.