ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΕΙ-ΤΕΙ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ! ΘΑ ΤΗΝ ΤΣΑΚΙΣΕΙ Η ΛΑΪΚΗ ΟΡΓΗ!

Οι Αγωνιστικές Κινήσεις καταγγέλλουν την ωμή κρατική βία και καταστολή σε βάρος μελών της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ στη συμβολική τους κατάληψη στο γραφείο του γενικού γραμματέα του υπουργείου οικονομικών, μετά τις εξοργιστικές του δηλώσεις για “υψηλό κατώτατο μισθό”.
Αυτό είναι άλλο ένα παράδειγμα της συνεχόμενης φασιστικοποίησης της δημόσιας και πολιτικής ζωής. Το μόνο που έχει απομείνει στην κυβέρνηση για να εφαρμόζει την πολιτική της φτώχειας και της εξαθλίωση είναι η επιβολή του “νόμου και της τάξης”.
Οι επιστρατεύσεις των εργαζομένων του μετρό και των ναυτεργατών, το χτύπημα των αγροτών, οι συνεχείς καταπατήσεις του Ασύλου, το σπάσιμο των καταλήψεων και το χτύπημα οποιουδήποτε αντιστέκεται είναι ό,τι έχει απομείνει στην αστική τάξη για να διατηρεί την κυριαρχία της επάνω στο λαό και να τον αλυσοδένει για τα συμφέροντα των ιμπεριαλιστών.
Το κράτος προκειμένου να τσακίσει την εργατική τάξη και συνολικά το λαό, έχει ρίξει προ πολλού το προσωπείο της αστικής του “δημοκρατίας”. Έτσι δε διστάζει να καταστείλει με το χειρότερο τρόπο ακόμα και ακίνδυνες για το σύστημα ενέργειες και ακτιβισμούς, δείχνοντας ότι ανάλογη θα είναι η απάντησή του στις λαϊκές κινητοποιήσεις που περιμένει ότι θα έρθουν.
Οι Αγωνιστικές Κινήσεις καλούν τη σπουδάζουσα νεολαία να δώσει μαζικό παρόν στην πανεργατική απεργία στις 20 Φλεβάρη. Να διαδηλώσουμε ενάντια στη φασιστικοποίηση της δημόσιας και πολιτικής ζωής. Να αντισταθούμε και να ανατρέψουμε το μεσαίωνα που μας ετοιμάζουν!

14/2/2013

Σχόλια