Κυριακή, 13 Ιανουαρίου 2013

Ανακοίνωση Αγωνιστικών Κινήσεων ΑΕΙ-ΤΕΙ


Η εισβολή των αστυνομικών δυνάμεων στη βίλα Αμαλίας αλλά και σε άλλους κατειλημμένους χώρους και στέκια, όπως και η επιχείρηση εφόδου στην ΑΣΟΟΕ, δεν είναι μεμονωμένα περιστατικά. 

Εντάσσονται στο συνολικότερο πλάνο της βάρβαρης επίθεσης του κεφαλαίου και της συγκυβέρνησης και από κοντά και ο Καμίνης, ενάντια σε όποιον τολμάει και αντιστέκεται.

Καταδικάζουμε απερίφραστα τέτοιες πρακτικές στη νεολαία και τον εργαζόμενο λαό. Είναι πλέον ξεκάθαρο πως τα επιχειρήματα για κέντρα ανομίας και πάταξη του παραεμπορίου είναι μεθοδευμένο σχέδιο της κυβέρνησης για να χρησιμοποίει την καταστολή οπού δεν μπορεί να πείσει, για την πολιτική της βίαιης εξαθλίωσης του λαού και την υποταγή στα μνημονιακά της αφεντικά.

Η φασιστικοποίηση της δημόσιας ζωής είναι η επίσημη πολιτική του συστήματος και σ΄αυτή συνδράμει και το μακρύ του χέρι, η Χρυσή Αυγή. Πλέον στο στόχαστρο βρίσκονται όλοι, ακόμα και αυτοί που μέσα από αυταπάτες για ελευθεριακές "νησίδες" θεωρούσαν ότι έδιναν διέξοδο στις ανησυχίες τους και τα αδιέξοδα που πλυμμιρίζουν την νεολαία και το λαό.

Οι επιθέσεις αυτές έχουν σαν κύριο στόχο το λαό. Θέλουν να τον φοβίσουν και να τον βάλουν στη γωνία, γιατί ξέρουν πολύ καλά ότι το καζάνι βράζει και αργά η γρήγορα θα σκάσει και ο λαός θα αντιδράσει και θα αγωνιστεί. Η απάντηση για εμάς σε αυτή την πολιτική κατάσταση βρίσκεται στο μαζικό κίνημα, στο άνοιγμα όλων αυτών των ζητημάτων στο λαό για να αγωνιστεί ενάντια στο σύστημα και την πολιτική του.- Απαιτούμε την άμεση και χωρίς όρους απελευθέρωση όλων των συλληφθέντων
- Η μόνη λύση ενάντια στην τρομοκρατία που μας επιβάλουν είναι η αλληλεγγύη και το μαζικό ανυποχώρητο κίνημα ενάντια στην πολιτική της φτώχιας της εξαθλίωσης και της καταστολής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΦΟΙΤΗΤΕΣ-ΕΡΓΑΤΙΑ

ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ!

Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ

ΛΑΪΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ

ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΕ ΣΠΟΥΔΕΣ- ΔΟΥΛΕΙΑ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ!