ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ των Αγωνιστικών Κινήσεων Οικονομικού

Για ακόμη μια φορά στο ΟΙκονομικό, το "τραπεζάκι" των Αγωνιστικών Κινήσεων δέχεται επίθεση με αποτέλεσμα τη διάλυση του ταμπλό! Αυτή η φορά έρχεται να προστεθεί σε όλες εκείνες που σκοπό έχουν να τρομοκρατήσουν και να φυμώσουν φοιτητές, συνδικαλιστές και αγωνιστές.


Οι ενέργεις αυτές, πάνε χέρι-χέρι εκτός απ'τον Καρατζαφέρη και με τις πολιτικές ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, συγκυβέρνησης, ΕΕ και ΔΝΤ. Πάνε χέρι-χέρι με τις ΔΑΠ-ΠΑΣΠ στα πανεπιστήμια, που όποτε προσπαθεί ο σύλλογος να βγει σε αγώνα, πέφτουν πάνω του με όλα τα μέσα (διλλήματα, τρομοκρατία,"σφηνάκια" κλπ) για να μη σηκώσει ο φοιτητής το κεφάλι!



Αυτή η φορά βρίσκεται και σε μία περίοδο, έπειτα από τη διαξαγωγή φοιτητικών εκλογών, που οι δυνάμεις του συστήματος είτε είχαν πτώση (ΔΑΠ) είτε κατρακύλα (ΠΑΣΠ). Αντίθετα, υπήρξε άνοδος των δυνάμεων που αναφέρονται στην Αριστερά (όπως και αν αναφέρονται), που έδειξε μια στροφή του κόσμου προς τα εκεί και αποστοίχησή του, από τις ΔΑΠ-ΠΑΣΠ.


Βέβαια όλο αυτό είναι αποτέλεσμα άρρηκτα συνδεδεμένο με τις βουλευτικές εκλογές και όχι με κινηματικές διαδικασίες μέσα στο φοιτητικό κίνημα. Ταυτόχρονα είδαμε και μεγάλη αποχή, πράγμα που δείχνει για την περίοδο πως υπάρχει μεγάλη απαξίωση στα όργανα και τις διαδικασίες των συλλόγων, όπως και στο δικό μας!


Όμως η νεολαία και ο λαός, έχουν δύσκολες μέρες μπροστά τους και γι'αυτό χρειάζεται να ξαναζωντανέψουμε τα όργανα και το σύλλογό μας! Έτσι θα παλέψουμε για να υπερασπίσουμε τα δικαιώματα που μας ανήκουν και μας τα παίρνουνε.


Αυτοί οι βανδαλισμοί πάνε ενάντια σε αυτόν το δρόμο, αλλά δεν μας τρομοκρατούν. Αντιθέτως, μας κάνουν να συνεχίζουμε με ακόμα μεγαλύτερο πείσμα τον αγώνα και την προσπάθεια να ξαναζωντανέψουν οι φοιτητικοί σύλλογοι και να δημιουργήσουμε ένα φοιτητικό κίνημα ενάντια στο πανεπιστήμιο του μνημονίου και σε όλες τις πολιτικές που καταστρέφουν τις ζωές μας!



  • ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΥΛΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ
  • ΚΑΤΩ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ
  • ΠΑΛΗ ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΕΣ-ΔΟΥΛΕΙΑ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ

Αγωνιστικές Κινήσεις Οικονομικού

Σχόλια