ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ “ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΥΣ”!


Η ΕΛΠΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ!

Το κεντρικό θέμα συζήτησης των ημερών είναι οι εκλογές. Όπου σταθείς και όπου βρεθείς βλέπεις αφίσες, προεκλογικά κείμενα, σποτάκια και πάει λέγοντας. Εκλογές, που το σύστημα επέλεξε να τις κάνει τώρα, για να προετοιμάσει το έδαφος για τα νέα βάναυσα μέτρα, που ετοιμάζει να φέρει και για να εκφράσει ο λαός την οργή του στην κάλπη. Όλοι μα όλοι ζητάνε την ψήφο μας και εμείς καλούμαστε να πάρουμε θέση και να στείλουμε το δικό μας μήνυμα.
Από τη μια τα κόμματα του κεφαλαίου μας το ζητούν «υπεύθυνα» για να «σωθεί» η χώρα.

Από την άλλη οι φασίστες-ψευτοπατριώτες, παίζοντας το ρόλο της βαλβίδας εκτόνωσης σε αντιδραστική κατεύθυνση, διασπούν το λαό με τη μεταναστοφοβία τους, σφυρίζοντας αδιάφορα για τους «ξένους» των ΔΝΤ-ΕΚΤ.

Τέλος η πλειοψηφία της αριστεράς, παίζοντας το ρόλο του βλαχοδήμαρχου, τάζει αλλαγές υπέρ του λαού, αν φυσικά πάρει ένα καλό αποτέλεσμα…

Και όλη αυτή η προπαγάνδα με την κρατική επιχορήγηση των 12.000.000 ευρώ, που τα περισσότερα κόμματα έχουν τσεπώσει, την ώρα που ο λαός πεινάει.

Η πορεία της Ελλάδας - παρά τις κορώνες - έχει ήδη κριθεί. Η άρχουσα τάξη της χώρας μας υπακούοντας πιστά στα στηρίγματά της (αμερικάνους και ευρωπαίους) ετοιμάζεται να ψηφίσει νέα μνημόνια. Οι ξένοι δεινάστες ήδη έχουν ανακοινώσει αυτά που έπονται και που η νέα κυβέρνηση θα ψηφίσει. Μέτρα δεκάδων εκατομμοιρίων ευρώ, νέο πετσόκομμα μισθών, νέες φορομπηξίες, χτύπημα στα δικαιώματά μας κλπ κλπ κλπ. Όλα αυτά την ώρα που τα καροτσάκια των άστεγων τρίζουν στους κάδους ψάχνοντας κάτι για να φάνε, που η ανεργία έχει χτυπήσει κόκκινο και που οι αυτοκτονίες από απόγνωση έχουν γίνει καθημερινότητα.

Η νεολαία για αυτούς είναι μονάχα μια προίκα για τους ιμπεριαλιστές «σωτήρες μας». Έχουν αποφασίσει για εμάς ανεργία (η στην καλύτερη σκλαβιά με μισθούς πείνας), χωρίς δικαιώματα, προσπαθώντας να μας κάνουν φυτά με σκυμμένο το κεφάλι (ναρκωτικά, αλκοόλ, φυγή από την πραγματικότητα).

Η λύση δεν μπορεί να είναι στις κάλπες! (Αν οι εκλογές μπορούσαν να αλλάξουν το σύστημα, θα ήταν παράνομες K. Marx) Βρίσκεται στην οργάνωση, την αντίσταση και τον αγώνα. Η συνολική πάλη υπεράσπισης δικαιωμάτων θα θέσει νέους όρους στον κόσμο της δουλειάς. Τέτοιους, ώστε η ανατροπή του συστήματος θα τίθεται ως άμεση ανάγκη από την εργατική τάξη και το λαό. Γιατί τα όνειρά μας δε χωρούν στον καπιταλισμό. Το σύστημα της εκμετάλευσης, δε φτιασιδώνεται! ΑΝΑΤΡΕΠΕΤΑΙ! Όποιος τάζει λαγούς με πετραχήλια μέσω των εκλογών είναι είτε ψεύτης, είτε δεν μπορεί να αντιληφθεί σε τί σύστημα ζούμε. Μόνο ο ανυποχώρητος αγώνας με ξεκάθαρα ταξικά αιτήματα θα κάνει το λαό αφέντη σε μια χώρα απαλλαγμένη από τη λέρα των ιμπεριαλιστών.

Η νεολαία σε αυτές τις εκλογές πρέπει, χωρίς εκλογικές αυταπάτες, να στηρίξει αυτή την κατεύθυνση!

  • Μακριά από τους φασίστες, νοσταλγούς της χούντας και του Χίτλερ
  • Να μην τρομοκρατηθεί από τις απειλές των κομμάτων του συστήματος, που μας έχουν τσακίσει τις ζωές
  • Να μη μασίσει στους δήθεν πατριώτες-εναλλακτικούς, που ξεπετάχτηκαν σαν τα μανιτάρια, έτοιμοι να συμβάλλουν στο νέο γύρο επίθεσης
  • Να γυρίσει την πλάτη στην υποταγμένη αριστερά, που σπέρνει αυταπάτες ότι η ανατροπή έρχεται μέσα από την κάλπη και που στοιχίζεται γύρω από αυτή προτάσσοντας κυβερνητικά προγράμματα

    ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ!

    Αγωνιστικές Κινήσεις ΑΕΙ-ΤΕΙ


Σχόλια