ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ!

Μια εβδομάδα κινητοποιήσεις. Μια εβδομάδα ο λαός και η νεολαία σε όλη τη χώρα, αγωνίζονται κόντρα στο τσάκισμα των δικαιωμάτων τους, στην φτώχεια, στην ανεργία, στην εξαθλίωση της ζωής τους. 

Παρά τον τρόπο με τον οποίο οι ξεπουλημένες ηγεσίες της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ κήρυξαν τις απεργίες της Τρίτης 7/2 και την 48ωρη 10-11/2 και παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν συγκεκριμένα στα Γιάννενα, ο κόσμος βγήκε στο δρόμο για να υπερασπίσει τα δικαιώματά του. Περίπου 1000 διαδηλωτές ήταν την πρώτη μέρα και 600 τη δεύτερη. 

Σήμερα, ημέρα ψήφισης του νέου μνημονίου, παρά την καταρρακτώδη βροχή, αρκετά μαζικό ήταν και το απογευματινό συλλαλητήριο. Περίπου 800 άτομα συγκεντρώθηκαν μπροστά στο κτίριο της Περιφέρειας (π. Νομαρχία) και έκαναν πορεία διαδηλώνοντας ενάντια στο νέο μνημόνιο-λαιμητόμο.  

Ο αγώνας όμως δεν είναι μιας ριξιάς. Για να καταφέρουμε να σταματήσουμε αυτή τη λυσσαλέα επίθεση χρειάζεται να δυναμώσουν οι αντιστάσεις παντού. Σε κάθε χώρο δουλειάς, σε κάθε σχολή, σε κάθε γειτονιά.

 Να οργανώσουμε την πάλη μας ενάντια στον κοινωνικό-εκπαιδευτικό-εργασιακό- μεσαίωνα που μας επιβάλουν συγκυβέρνηση(ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑ.Ο.Σ) και οι ιμπεριαλιστές αφεντάδες τους. 

Να αγωνιστούμε μαζικά ενάντια στο νέο νόμο πλαίσιο και την κατάργηση του Ασύλου. Να διεκδικήσουμε  το δικαίωμα στη Δημόσια και Δωρεάν παιδεία και στις συνδικαλιστικές ελευθερίες. 

Να παλέψουμε στο πλευρό των εργαζομένων για το δικαίωμα στη δουλειά.

Να αγωνιστούμε στο πλευρό της εργατιάς και του λαού για την ανατροπή της επίθεσης.

ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ!
ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!


Φωτογραφίες και βίντεο απ'το απογευματινό συλλαλητήριο:









Σχόλια