ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ 48ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ 10-11 ΦΛΕΒΑΡΗ 10.30πμ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ



ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ
ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ
 ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ!

Η επίθεση του καπιταλιστικού-ιμπεριαλιστικού συστήματος ενάντια στην εργατική τάξη, το λαό και τη νεολαία, συνεχίζεται με καταστροφικές συνέπειες θέτοντας το ζήτημα της επιβίωσης σε πρώτο πλάνο! Μετά τα φοροληστρικά χαράτσια και την απειλή της διακοπής ρεύματος σε πολλούς που δεν είχαν να τα πληρώσουν, τους δεκάδες απολυμένους και τους εκατοντάδες απλήρωτους εργαζομένους και τους μαθητές που λιποθυμάνε από την πείνα, η συγκυβέρνηση Παπαδήμου(ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑ.Ο.Σ) και οι Αμερικάνοι και οι Ευρωπαίοι αφεντάδες τους, θέλουν να επιβάλλουν ακόμη πιο βάρβαρα και αντιλαϊκά μέτρα.

Η κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων, το πετσόκομμα των μισθών έως και το 50%, η κατακρεούργηση των συντάξεων, οι περικοπές των επιδομάτων, οι μαζικές απολύσεις και πολλά άλλα, συνθέτουν το νέο μνημόνιο -λαιμητόμο που έρχεται να κατασπαράξει τον κόσμο της δουλειάς και το μέλλον της νεολαίας.

Στόχος τους είναι μας κλέψουν όσα δικαιώματα και κατακτήσεις έχουν κερδηθεί με αίμα τον τελευταίο αιώνα. Θέλουν να μας μετατρέψουν σε σύγχρονους δούλους. Να μας ρίξουν στην ανεργία, την πείνα και την εξαθλίωση μόνο και μόνο για να αυγατίσουν ξένο και ντόπιο κεφάλαιο. Μας θέλουν για θυσία στο βωμό της κρίσης τους προκειμένου να σώσουν τα κέρδη τους!

Και παρά τα ψευτοκλάματα και τους θεατρινισμούς από πολλούς απ'τους ντόπιους εκφραστές του συστήματος προκειμένου να πείσουν τον κόσμο ότι “έτσι θα πάνε τα πράγματα και δεν μπορούν να αλλάξουν με τίποτα”, η όλο και μαζικότερη εμφάνιση του λαού και της νεολαίας στο δρόμο, οι εστίες αντίστασης που απλώνονται σε όλο και περισσότερους εργασιακούς χώρους τους φοβίζει και θέτει νέα δεδομένα.

Η ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ
ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ!

Φραγμό στην ολομέτωπη αυτή επίθεση, μπορεί να βάλει μόνο η αντίσταση και ο αγώνας της εργατικής τάξης, του λαού και της νεολαίας. Ένα πρώτο και πολύ σοβαρό βήμα αποτελεί τόσο η απεργία των χαλυβουργών αλλά και άλλες απεργίες και κινητοποιήσεις σε εργασιακούς χώρους από εργαζομένους που διεκδικούν το δικαίωμα στη δουλειά και τη ζωή. Όλοι λοιπόν,να στηρίξουμε όχι μόνο τις απεργιακές κινητοποιήσεις αλλά και κάθε άλλη κινητοποίηση ενάντια στα μέτρα και στην πολιτική συγκυβέρνησης(ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑ.Ο.Σ)-ΕΕ-ΔΝΤ. Έτσι ώστε να συμβάλουμε με την πάλη μας στην οικοδόμηση ενός Μετώπου Αντίστασης ικανό να σταματήσει την επίθεση.

  • Εστίες Αντίστασης παντού για το σταμάτημα της επίθεσης
  • Έξω οι ιμπεριαλιστικοί μηχανισμοί ΕΕ-ΔΝΤ από τη χώρα
  • Αγώνας για την ανατροπή του νέου νόμου πλαίσιο
  • Πάλη για Σπουδές-Δουλειά-Ελευθερίες-Ανεξαρτησία
  • Κάτω η αντιλαϊκή πολιτική συγκυβέρνησης-ΕΕ-ΔΝΤ

Σχόλια