ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΡΙΤΗ 6 ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΣΤΙΣ 6μμ ΣΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ

Ο ΑΛΕΞΗΣ ΖΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ  ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ-ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ! 

Συμπληρώθηκαν τρία χρόνια απ'τις 6 Δεκέμβρη 2008, τη βραδιά της δολοφονίας του Α. Γρηγορόπουλου απ'τους “ειδικούς φρουρούς” Κορκονέα και Σαραλιώτη. Τρία χρόνια συμπληρώνονται και από το ξέσπασμα της νεολαίας που τόσο μαζικά και μαχητικά βγήκε στους δρόμους σε όλη την Ελλάδα να διαδηλώσει με αφορμή τη δολοφονία αλλά με αιτία την όλο και πιο μαύρη καθημερινότητά της και το αβέβαιο μέλλον που της ετοιμάζουν...

ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ... 

Η πολιτική που “όπλισε” το χέρι τους -και έχει οπλίσει κι άλλους βέβαια στο παρελθόν- είναι η ίδια πολιτική των μνημονίων, της εξάρτησης, της πείνας και της καταστολής.

Είναι η ίδια πολιτική που έχει επιβάλλει όλα αυτά τα βάρβαρα και αντιλαϊκά μέτρα και τα φοροληστρικά χαράτσια γονατίζοντας έτσι τις οικογένειές μας στο βωμό της κρίσης του καπιταλιστικού-ιμπεριαλιστικού συστήματος.

Είναι η ίδια πολιτική που απειλεί Έλληνες και ξένους εργαζόμενους με απολύσεις και εφεδρείες.

Είναι η η ίδια πολιτική που μας επιβάλλει το νέο νόμο πλαίσιο θέλοντας να φτιάξει το “πανεπιστήμιο του μνημονίου”-ένα πανεπιστήμιο για λίγους κι εκλεκτούς- και που καταργεί το Άσυλο για να μην υπάρχει έτσι η δυνατότητα της πολιτικοποίησης και της οργάνωσης ενός φοιτητικού κινήματος τέτοιου που θα αντιστέκεται και θα διεκδικεί στο πλευρό του λαού και της εργατιάς.

Είναι η ίδια πολιτική που τρομοκρατεί και καταστέλλει το λαό και τη νεολαία, προκειμένου να υποταχθούν στις προσταγές τους και να μη βαδίσουν στο δρόμο του αγώνα και της διεκδίκησης. Για να μην αντισταθούν στο μεσαίωνα που μας επιβάλλει η αντιλαϊκή πολιτική του μνημονίου.



...ΜΕ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΝ ΠΑΛΗ ΘΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΤΕΙ! 

Απ'τις πλατείες της αγανάκτησης μέχρι και τις επιτροπές γειτονιών, απ΄την απεργία και τον αγώνα των εργατών στη χαλυβουργία μέχρι και τις τελευταίες απεργιακές κινητοποιήσεις, ο λαός, η εργατική τάξη και η νεολαία βαδίζουν όλο και πιο μαζικά στο δρόμο της αντίστασης και του αγώνα.

Τον κοινωνικό-εργασιακό-εκπαιδευτικό μεσαίωνα που μας επιβάλλουν οι κυβερνήσεις υπό τις διαταγές των Αμερικάνων και Ευρωπαίων αφεντάδων τους, μπορούμε να τον ανατρέψουμε! Μέσα απ'τη μαζική και ανυποχώρητη πάλη και στο πλευρό της εργατικής τάξης και της λαϊκής αντίστασης μπορούμε να σταματήσουμε και να ανατρέψουμε τη δολοφονική-μνημονιακή πολιτική κυβερνήσεων-ΕΕ-ΔΝΤ. 



  •  Κάτω η κρατική τρομοκρατία και καταστολή 
  •  Έξω οι ιμπεριαλιστικοί μηχανισμοί ΕΕ-ΔΝΤ-ΕΚΤ από τη χώρα 
  •  Να ανατρέψουμε τα βάρβαρα μέτρα και την αντιλαίκή πολιτική κυβερνήσεων-ΕΕ-ΔΝΤ 
  •  Πάλη για Σπουδές-Δουλειά-Ελευθερίες-Ανεξαρτησία 


ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!


Σχόλια