ΕΓΙΝΕ ΚΙ ΑΥΤΟ...

Την Τετάρτη 23/11 είχε οριστεί 2η εξ αναβολής Γενική Συνέλευση (3η στη σειρά δηλαδή...) του συλλόγου. Ως 2η εξ αναβολής και βάση καταστατικού διεξάγεται ΓΣ όποιος κι αν είναι ο αριθμός (ένας ΔΑΠίτης μόνος του δηλαδή μπορεί να κάνει ΓΣ!!!)


Ως Αγωνιστικές Κινήσεις αποφασίσαμε να αποχωρίσουμε και να μην τηρήσουμε το καταστατικό καθώς η "Συνέλευση" ήταν άμαζη. Η άποψή μας για το καταστατικό είναι ξεκάθαρη! Το κριτήριο είναι πάντα αυτό που εξυπηρετεί το φοιτητικό κίνημα!


Καταγγέλλουμε τη ΔΑΠ που "ενδιαφέρεται" για τη διεξαγωγή Γενικών Συνελεύσεων χωρίς κόσμο ενώ μισή ώρα πριν καταψήφισε στο ΔΣ πρότασή μας για τη διεξαγωγή ΓΣ δυο μέρες πριν την απεργία της Πέμπτης.


Σα να μην έφταναν όλα αυτά, έχουμε και την ΠΑΣΠ που για ακόμη μια φορά πήρε όσκαρ ηθοποιίας δείχνοντας δήθεν αγωνιστικό προφίλ αποχωρώντας (μετά απ'τις Αγωνιστικές Κινήσεις) απ'το φιάσκο της ΔΑΠ, καταγγέλλοντάς την μάλιστα σε αφισέτο(!) ...  Αν και δε μας ενημέρωσαν αν θα κάνουν κοινό πλαίσιο(!)... στο δρόμο που έδειξαν οι πολιτικοί τους φορείς μετά τη συγκυβέρνηση που έγινε υπό τις διαταγές της ΕΕ και την "ανοχή" των ΗΠΑ...


Και οι δύο ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, ΠΑΣΠ-ΔΑΠ είναι αυτοί που εξαπολύουν την επίθεση στο λαό και τη νεολαία   για λογαριασμό του κεφαλαίου. 


Ο λαός και η νεολαία δεν έχουν τίποτα να περιμένουν από τις δυνάμεις του συστήματος. Βγαίνουν μαζικά στους δρόμους, στις διαδηλώσεις,στις απεργίες. Γέμισαν τα αμφιθέατρα τον Σεπτέμβρη και θα τα ξαναγεμίσουν!


Ο αγώνας θα συνεχιστεί! 

Το φοιτητικό κίνημα θα μαζικοποιήσεις τις ΓΣ και με αγωνιστικές αποφάσεις θα παλέψει για την ανατροπή του νέου νόμου πλαίσιο και στο πλευρό της εργατικής τάξης και του λαού θα σταματήσει την βάρβαρη επίθεση. Με την πάλη του για Σπουδές-Δουλειά-Ελευθερίες θα ανοίξει το δρόμο της προοπτικής για να φύγουν όλοι οι ιμπεριαλιστές απ'το σβέρκο του λαού και να οικοδομήσει ο ίδιος την κοινωνία όπου θα είναι αφέντης του εαυτού του. 




  • Κάτω ο νέος νόμος πλαίσιο και οι νόμοι της εκπαιδευτικής αντιμεταρρύθμισης
  • Πάλη για Σπουδές-Δουλειά-Ελευθερία-Ανεξαρτησία
  •  Καμιά νομιμοποίηση στην κυβέρνηση των ιμπεριαλιστών και της "συναίνεσης" ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑ.Ο.Σ
  • Να σταματήσουμε την επίθεση - Κάτω τα βάρβαρα μέτρα  και τα χαράτσια τους
  • Έξω οι ιμπεριαλιστικοί μηχανισμοί ΕΕ-ΔΝΤ και οι ΝΑΤΟϊκές βάσεις του θανάτου
  • Να ανατρέψουμε την αντιλαϊκή πολιτική κυβερνήσεων-ΕΕ-ΔΝΤ

Αγωνιστικές Κινήσεις Οικονομικού

Σχόλια