Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2011

Ανακοίνωση Αγωνιστικών Κινήσεων ΑΕΙ ΤΕΙ


Η διορισμένη κυβέρνηση Παπαδήμου εκτός από τις υποσχέσεις της για την ολοκλήρωση του ξεπουλήματος της χώρας στους Ιμπεριαλιστές και το τσάκισμα κάθε εργατικής λαϊκής κατάκτησης, στέλνει μήνυμα ότι δεσμεύεται να επιβάλει την αντιλαϊκή, αντεργατική πολιτική δια πυρός και σιδήρου. Δείχνει σήμερα την βαρβαρότητά της απέναντι στους εργαζόμενους της ΔΕΗ και το λαό που συμμετέχει στο πλατύ κίνημα άρνησης πληρωμής των χαρατσιών, σπάζοντας την κατάληψη του κτηρίου της ΔΕΗ στη λεωφόρο Μεσογείων με Ματ και αστυνομία και συλλαμβάνοντας εργαζόμενους. Θέλει να στείλει μήνυμα τσακίσματος κάθε λαϊκής αντίστασης, γι’αυτό και στέλνει τα Ματ και την αστυνομία να καταπατήσει το άσυλο τη μέρα της μεγαλειώδους πορείας του Πολυτεχνείου. Οι προσπάθειες τους να πέσουν στο κενό, να πάρουμε παράδειγμα από τους εργάτες της Χαλυβουργικής, που βρίσκονται ήδη σε 4η εβδομάδα απεργίας και παρά τις απειλές, τις λογικές υποταγής στα σωματεία τους από ΠΑΣΚΕ και ΔΑΚΕ, συνεχίζουν δυναμικά τον αγώνα τους με ψηλά το κεφάλι.


ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΣΤΙΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ

Οι φοιτητές και οι σπουδαστές πρέπει να καταλάβουν ότι ο αγώνας των εργαζομένων της Χαλυβουργικής, ο αγώνας ενάντια στα χαράτσια είναι δικός τους αγώνας. Είναι αγώνας ενάντια στο μαύρο μέλλον που είναι ήδη εδώ. Είναι αγώνας αξιοπρέπειας και την επιβίωσης.

-Καμία ανοχή στη λυκοσυμμαχία ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ
-Δεν πληρώνουμε τα χαράτσια τους
-Κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα 
-Αλληλεγγύη στο δίκαιο αγώνα των Χαλυβουργών
-Άμεση απελευθέρωση των συλληφθέντων της κατάληψης της ΔΕΗ ΟΙ ΛΑΪΚΟΙ ΕΡΓΑΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΕΙ-ΤΕΙ
(24/11/11)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΦΟΙΤΗΤΕΣ-ΕΡΓΑΤΙΑ

ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ!

Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ

ΛΑΪΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ

ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΕ ΣΠΟΥΔΕΣ- ΔΟΥΛΕΙΑ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ!