ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ... ΣΕ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΥΣ...!

"Έξω" η επίθεση καλά κρατεί. Μέτρα, μνημόνια, χαράτσια και με το νέο πολυνομοσχέδιο προ των πυλών.
Η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ με τη στήριξη ΝΔ-ΛΑ.Ο.Σ-ΔΗ.ΣΥ και πάντα υπό τις διαταγές Αμερικάνων και Ευρωπαίων ιμπεριαλιστών (ΔΝΤ-ΕΕ),  θέλουν να μας εξαθλιώσουν και να μας επιβάλουν έναν κοινωνικό-εκπαιδευτικό-εργασιακό μεσαίωνα.
Ο νέος νόμος πλαίσιο τους θέλει να φτιάξει ένα πανεπιστήμιο για λίγους κι εκλεχτούς πετώντας έξω τους περισσότερους φοιτητές και καταργούν το άσυλο και  για να φιμώσουν κάθε  φωνή που αντιστέκεται στην πολιτική τους και διεκδικεί το δικαίωμα σε Σπουδές-Δουλειά-Ελευθερίες.


 "Μέσα" η καθηγητική αυθαιρεσία οργιάζει...!



Μέσα σ'όλα αυτά η καθηγητική αυθαιρεσία, που στηρίζεται και προωθείται απ'αυτήν την πολιτική, οργιάζει στο Οικονομικό και γενικότερα σ'όλο το πανεπιστήμιο δείχνοντας για ακόμη μια φορά το ρόλο του καθηγητικού κατεστημένου που δεν είναι άλλος απ'το μακρύ χέρι της πολιτικής κυβέρνησης-ΕΕ-ΔΝΤ μέσα στις σχολές. Που έχει σαν στόχο αφενός την επιβολή του νέου νόμου πλαίσιο και αφετέρου την επιβολή αυτής της αντιλαϊκής πολιτικής.


Δε φτάνει που ξένο και ντόπιο κεφάλαιο κλέβουν δικαιώματα και κατακτήσεις εργατικής τάξης-λαού και νεολαίας ... έχουμε και την τρομοκρατία των καθηγητών! 
Τρομοκρατία με ωμό τρόπο και μπόλικο θράσος! Βουτάνε τσιγάρα από τα χέρια φοιτητών, γκρεμίζουν τραπέζια και κυρίως ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΝΕΟ ΝΟΜΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ!! 


Δηλαδή,ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΑΠ'ΤΑ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΑ ΕΝΤΑΤΙΚΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ,ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΩΣ ΑΝ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΦΙΣΣΟΚΟΛΗΣΕΙΣ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ...!! 




ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙ! 

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ
Δευτέρα 23/10  12.30  αίθουσα Α΄

  • Κάτω η καθηγητική αυθαιρεσία και η πολιτική κυβέρνησης-ΕΕ-ΔΝΤ που τη στηρίζει και την προωθεί μέσα στις σχολές
  • Να ανατρέψουμε το νέο νόμο πλαίσιο
  • Δημόσια και δωρεάν παιδεία για όλο το λαό - Εναία πτυχία η μόνη προϋπόθεση για δουλειά
  • Κάτω τα χέρια από το Άσυλο, τις λαϊκές και τις συνδικαλιστικές ελευθερίες

ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-ΤΡΟΪΚΑ-ΚΑΘΗΓΗΤΙΚΗ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ 
ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΟΤΑΧΤΟΥΝ!
ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ
 ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ!


Αγωνιστικές Κινήσεις Οικονομικού


Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ελπίζω στην συνέλευση αυτή να δοθεί και ένα ηχηρό μήνυμα στους ταξικούς αγωνιστές του ΜΑΣ που φρόντισαν σήμερα να μας θυμίσουν από που κρατά η σκούφια τους και τίνος συμφέροντα εξυπηρετούν.