ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΜΑΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ! ΜΑΖΙΚΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ! ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΝΟΜΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ-ΕΕ-ΔΝΤ!

Όλοι στις Γενικές Συνελεύσεις μας. 
Να γεμίσουμε ξανά τα αμφιθέατρα. 
Όσο κι αν οι συστημικές ΔΑΠ-ΠΑΣΠ θέλουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο το σταμάτημα των Γενικών Συνελεύσεων και της πάλης των φοιτητών ενάντια στο νέο νόμο πλαίσιο και σπέρνουν τη μοιρολατρία,την απάθεια και την υποταγή, να μην τους χαριστούμε!

Να μαζευτούμε, να συζητήσουμε, να πάρουμε αποφάσεις και να αγωνιστούμε για την ανατροπή του νέου νόμου πλαίσιο.
Γιατί  αυτόν το νόμο τον επιβάλλουν, για να ορθώσουν τέτοιους ταξικούς φραγμούς, έτσι ώστε να να κλείσει η στρόφιγγα των σπουδών και να πεταχτούν έξω τα παιδιά των λαϊκών οικογενειών. Για να φτιάξουν το "πανεπιστήμιο του μνημονίου". Ένα  πανεπιστήμιο δηλαδή για λίγους κι εκλεκτούς που θα βγάζει ευέλικτους σύγχρονους δούλους που θα έχουν πάντα σκυφτό το κεφάλι και δε θα παλεύουν  συλλογικά για τα δικαιώματά τους.Γι'αυτό και καταργούν το Άσυλο, που είναι λαϊκή κατάκτηση, θέλοντας να ξεμπερδεύουν έτσι με το φοιτητικό κίνημα και τους αγώνες της νεολαίας για δημόσια και δωρεάν παιδεία, για Σπουδές-Δουλειά-Ελευθερίες-Ζωή.

Να παλέψουμε στο πλευρό της εργατικής τάξης και της λαϊκής αντίστασης για την ανατροπή της βάρβαρης πολιτικής κυβέρνησης-ΕΕ-ΔΝΤ.
Γιατί αυτή τη στιγμή, κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑ.Ο.Σ-ΔΗ.ΣΥ εξυπηρετούν εν γνώση τους τα συμφέροντα των Ευρωπαίων και Αμερικάνων ιμπεριαλιστών αφεντικών τους  μπας και το ντόπιο κεφάλαιο πάρει κανένα κομμάτι παραπάνω απ'την πίτα, η οποία δεν είναι άλλη απ'τον πλούτο και το μόχθο  της εργατικής τάξης και του λαού. 
Ντόπιο και ξένο κεφάλαιο χτυπάνε και κλέβουν εργατική τάξη και λαό - απάντηση να πάρουν με ΑΓΩΝΑ ΜΑΖΙΚΟ!

Να στηρίξουμε την πάλη στις δικές μας δυνάμεις ενάντια στον κοινωνικο-εκπαιδευτικό-εργασιακό μεσαίωνα του μνημονίου.
Πέρα από τις λογικές της ηττοπάθειας που θεωρούν ότι "ο νόμος δεν μπορεί να παρθεί πίσω" και που δεν έχουν καμιά εμπιστοσύνη το φοιτητικό κίνημα και τις δυνάμεις του.
Πέρα απ'τις εκλογολάγνες λογικές που θεωρούν πως "αν δεν πέσει η κυβέρνηση δεν μπορεί να ανατραπεί ο νέος νόμος πλαίσιο", λες και αυτή που θα έρθει, δε θα έχει ξένο και ντόπιο κεφάλαιο "πάνω απ'το κεφάλι της" για να υπερασπίζει τα συμφέροντά τους που είναι ενάντια στα συμφέροντα του λαού.
Πέρα απ'τους ψεύτικους φίλους και ψευτοσυμμάχους όπως είναι οι μεγαλοκαθηγητάδες των σχολών μας που μόνο στόχο έχουν να χρησιμοποιήσουν το φοιτητικό κίνημα σαν "πλάτη" προκειμένου να κάνουν καλύτερες -ως προς το συμφέρον τους πάντα- διαπραγματεύσεις με το υπουργείο.


ΝΑ ΞΑΝΑΔΩΣΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΜΟ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ! 


ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ -ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ-ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ
ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΝΟΜΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ-ΕΕ-ΔΝΤ
ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΕ ΣΠΟΥΔΕΣ-ΔΟΥΛΕΙΑ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ
ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ!


  • ΚΑΤΩ Ο ΝΟΜΟΣ ΠΛΑΙΣΙΟ
  • ΚΑΤΩ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ. ΕΞΩ ΕΕ-ΔΝΤ
  • ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΕΝΙΑΙΑ ΠΤΥΧΙΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΕ ΑΥΤΑ. ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΜΟΝΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ
  • ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠ’ΤΟ ΑΣΥΛΟ, ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΛΑΟ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ


ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΑΙΩΝΑ
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ!    ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ!



Σχόλια