Στις Πλατείες της Αγανάκτησης - Στο δρόμο της Αντίστασης και του Αγώνα



ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ
15 ΙΟΥΝΗ, 10πμ, Εργατικό Κέντρο


Το μνημόμιο 1, που μας επέβαλε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ με τη στήριξη ΝΔ-ΛΑ.Ο.Σ-Ντόρα και σύμφωνα φυσικά με τις διαταγές των Αμερικάνων και των Ευρωπαίων ιμπεριαλιστών (ΔΝΤ-ΕΕ) κατάφερε το στόχο του.
 Εργαζόμενοι απολύθηκαν, μαγαζιά κλείσανε, μισθοί συρρικνώθηκαν, η ανεργία έπιασε κόκκινο, στα νοσοκομεία πληρώνουμε απ’την είσοδο μέχρι και τις εξετάσεις και σιγά-σιγά θα κλείσουνσχολεία-σχολές-νοσοκομεία.

Τα δικαιώματα  και οι κατακτήσεις του λαϊκού και νεολαιίστικου κινήματος γίνανε θυσία στο βωμό της κρίσης τους.
Και θέλουν να συνεχίσουν να θυσιάζουν τις ζωές μας σ’αυτό το βωμό με  πρόφαση  ένα χρέος το οποίο ούτε εμείς ούτε οι γονείς μας έχουν δημιουργήσει.

Και ενώ κάποιοι «σοφοί» - απ’όλες τις μπάντες- φτιάχνουν επιτροπές για να βγάλουν παράνομο και απεχθές ένα μέρος του χρέους (!!) για να δούμε τελικά πόσο θα πληρώσουμε …( Να πληρώσουμε;; Εμείς δε χρωστάμε τίποτα και σε κανέναν. Αυτοί μας χρωστάνε που μας κλέβουν καθημερινά! ένα μεγάλο κομμάτι του λαού και της νεολαίας  αγανάκτησε και βγήκε στις πλατείες.
 Βγήκε γιατί ήθελε  να βρεί λύσεις στα καθημερινά προβλήματα που του δημιουργεί το σύστημα (φτώχεια-ανεργία κτλ). Βγήκε να αντισταθεί στην πολιτική της κυβέρνησης, της ΕΕ και του ΔΝΤ. Βγήκε να διεκδικίσει το δικαίωμα στη ΖΩΗ.

Στις 15 Ιούνη, οι πλατείες πρέπει να αποτελέσουν έναυσμα για νέους αγώνες. Να συνδεθούν με τους απεργούς-διαδηλωτές και όλοι μαζί να γίνουν ένα ποτάμι αντίστασης και αγώνα ενάντια στο μεσαίωνα του μνημονίου.
Ένα ποτάμι αντίστασης που  θα παλεύει για να παρθούν πίσω τα βάρβαρα μέτρα και να σταματήσουν τα νέα.

Όλοι μαζί στο δρόμο και στις πλατείες να διεκδικίσουμε το δικαίωμα σε Σπουδές-Δουλειά-Ελευθερίες-Ζωή.
Γιατί δε θα σταματήσουν, αν δεν τους σταματήσουμε!



·        Πάρτε πίσω τα βάρβαρα μέτρα
·        Να σταματήσουμε το μεσοπρόθεσμο
·        Όχι στο νέο πανεπιστήμιο του μνημονίου
·        Όχι στο κλείσιμο σχολών-σχολείων-              νοσοκομείων
·        Έξω ΕΕ-ΔΝΤ από τη χώρα
·        Να ανατρέψουμε την πολιτική κυβέρνησης-ΕΕ-ΔΝΤ

Σχόλια