ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ - ΜΑΘΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΙΙ ΜΕ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ



Οι Αγωνιστικές Κινήσεις καταγγέλλουν τον διδάσκων του μαθήματος Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές ΙΙ ο οποίος για άλλη μια φόρα αποδεικνύει ποιος είναι ο ρόλος του καθηγητικού κατεστημένου στα Πανεπιστήμια.
Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 13/5 οι φοιτητές έδιναν πρόοδο στο μάθημα Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές ΙΙ. Όμως ο διδάσκων του συγκριμένου μαθήματος, προφανώς κάνει διακρίσεις για το ποιοι φοιτητές επιτρέπεται να δώσουν την πρόοδο και ποιοι όχι .Έτσι, απαγόρευσε την είσοδο σε μια συναδέλφισσα μας, η οποία είχε ράγισμα στο πόδι, επειδή όπως χαρακτηριστικά ανέφερε δεν μπήκε στην αίθουσα από την κατάλληλη είσοδο του κτηρίου. Και σα να μη έφταναν όλα αυτά, έπειτα ζητούσε επιτακτικά να του δοθεί το όνομά της. Οι λόγοι προφανείς…
Ο εν λόγω διδάσκων όμως, δεν αρκέστηκε μόνο σε αυτά. Συνέχισε! Όταν λοιπόν μέλη των Αγωνιστικών Κινήσεων του ζήτησαν το λόγο για τον οποίο προέβει στον αποκλεισμό της συμφοιτήτριας , ξεκίνησε να προκαλεί και να απειλεί λέγοντας συνεχώς ότι θα γίνεται ότι λέει αυτός.
Το πανεπιστήμιο δεν είναι τσιφλίκι κανενός καθηγητή. Και οι φοιτητές δεν είναι πειραματόζωα και κανενός ιδιοκτησία. Οι προσπάθειες πειθάρχησης των φοιτητών είτε με απειλές και τρομοκρατία είτε με μαζικά κοψίματα και δυσκολεμα των θεμάτων δεν θα φέρουν κανένα αποτέλεσμα. Το σύστημα και τα τσιράκια του στα πανεπιστήμια θα μας βρουν ενωμένους μαζικά απέναντι τους. Δεν θα γίνουμε δούλοι κανενός.

  • Κάτω η καθηγητική αυθαιρεσία και τρομοκρατία
  • Οι φοιτητές έχουν το δικαίωμα να εισέρχονται και εξέρχονται από τις εισηγήσεις όποτε θέλουν
  • Κάτω τα χέρια από το άσυλο και τις Συνδικαλιστικές Ελευθερίες
  • Μαζικές Γεν. Συνελεύσεις να πάρουν αποφάσεις αγώνα 

    Αγωνιστικές Κινήσεις Οικονομικού

Σχόλια