ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ!

- Τα μνημόνια μας οδηγούν στην εξαθλίωση. Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ (με ΛΑΟΣ και Μπακογιάννη και τη συμφωνία της ΝΔ) απειλεί ότι αν δεν το βουλώσουμε δεν «υπάρχει σωτηρία».
- Οδηγούν το λαό στη χρεωκοπία και ξεπουλούν τη χώρα στους ξένους «δανειστές».
- Ο λαός δεν σκύβει το κεφάλι. Παλεύει για το δίκιο του. Εμπνέεται από το κουράγιο των αραβικών λαών. Ενώνει τη φωνή του με τους λαούς της Ευρώπης που αντιστέκονται.
- Η σοβαρότητα της κατάστασης απαιτεί παλλαϊκό ξεσηκωμό γιατί είμαστε αντιμέτωποι και με την κυβέρνηση και τα αρπαχτικά των ιμπεριαλιστών, ΔΝΤ και ΕΕ.
- Το σύστημα μας φοβάται ενωμένους γι’ αυτό – και με την συνδρομή των ΜΜΕ – προσπαθεί να μας διαχωρίσει σε πολιτικοποιημένους και απολίτικους, σε κομματικοποιημένους και ακομμάτιστους, σε Ελληνες και ξένους.

- Στο μαζικό κίνημα μετέχουν και αυτοί που έχουν κόμμα ή ιδεολογία και αυτοί που δεν έχουν αρκεί όλοι να ενώνονται σε ένα κοινό σκοπό.
- Χειραφέτηση από το σύστημα δε σημαίνει μόνο ότι δεν τους ψηφίζω αλλά και πως δεν υποκύπτω στην ιδεολογική τους τρομοκρατία που θέλει να ταυτίζει την οργανωμένη πορεία με καπέλωμα των κομμάτων, την απεργία με τερτίπια των εργατοπατέρων, τα ΜΑΤ με την προστασία του πολίτη, την ενυπόγραφη προκήρυξη με προσηλυτισμό, την πάλη των ιδεών με την γραφική πολιτικολογία, το πολιτικό σύνθημα με παρωχημένη αντίληψη.

- Η αγανάκτηση πρέπει να γίνει κίνημα αντίστασης με συγκεκριμένο στόχο την ανατροπή των βάρβαρων μέτρων. Αυτό είναι το επαναστατικό καθήκον της περιόδου.
- Δεν θέλουμε το κίνημά τους να γίνει συμβουλάτορας του συστήματός τους. Δεν θέλουμε επιτροπές λογιστών να μας πουν πόσο χρέος να πληρώσουμε γιατί δεν χρωστάμε σε κανένα. Δεν θέλουμε να υποδείξουμε την επόμενη κυβέρνηση. Θέλουμε να είμαστε μέρος μιας «περιπέτειας» ακηδεμόνευτων αγώνων αντίστασης στην επίθεση. Αγώνων με παρελθόν, παρών και μέλλον. Η εμπειρία του χθες τροφοδοτεί τους νέους πιο μαζικούς αγώνες.

Θέλουμε να γίνει η αγανάκτηση οργανωμένο κίνημα αντίστασης ενάντια στη πολιτική του συστήματος και με στόχο την ανατροπή της: στη πλατεία και στους χώρους δουλειάς, τις γειτονιές, τα σχολεία και τα πανεπιστήμια.

Με οργάνωση, αγώνα, ενότητα
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΑΝΤΙΛΑΪΚΑ ΜΕΤΡΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ, ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ, ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
popo den mporw na akouw allo ti leksi akidemoneuto mou ti dinei sta nevra.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ta kanalia ti mia theloun ton kosmo me kidemona (vlepe me to kke to dekevri) kai tin alli akidemoneuto. vasika na ton kidemoneuoyn autoi kai ta ti morfi ti vriskoume den trexei kai tipota