Καταπάτηση Ασύλου στα Γιάννενα

ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΑΣΥΛΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ!

Χθες, Τρίτη 30/11/2010 στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων μπήκαν μηχανές με αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ. Καταπάτηση του Ασύλου λοιπόν την ώρα που μάλιστα διεξάγεται Γενική Συνέλευση στο σύλλογο ΠΤΕΤ. Η κίνηση αυτή δεν είναι καθόλου άσχετη από τους καιρούς και τις συνθήκες που επικρατούν. Το σύστημα λοιπόν γνωρίζει πολύ καλά ότι η επίθεση που εξαπολύει σε κατακτήσεις και δικαιώματα λαού, νεολαίας και εργατικής τάξης θα βρει αντιστάσεις.

Το Άσυλο που αποτελεί πυλώνα της λαϊκής αντίστασης και ανήκει σε όλο το λαό δε μπορεί παρά να χτυπηθεί. Το χτύπημα αυτό είναι άρυκτα συνδεδεμένο με την πολιτική που ακολουθεί το ΠΑΣΟΚ, με τη στήριξη ΝΔ και ΛΑ.Ο.Σ, σύμφωνα με τις επιταγές των ιμπεριαλιστικών μηχανισμών ΕΕ-ΔΝΤ-ΕΚΤ. Την πολιτική του μνημονίου, της εξάρτησης, της λιτότητας, του χτυπήματος των δικαιωμάτων μας και των δημοκρατικών ελευθεριών και της καταστολής.

Δόθηκε άμεσα μαζική απάντηση μετά το γεγονός, το απόγευμα της Τρίτης, με συλλαλητήριο στην πόλη των Ιωαννίνων. Η απάντηση θα συνεχίσει να δίνεται κόντρα στην πολιτική αυτή, με μαζικούς αγώνες λαού και νεολαίας για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων τους και του Ασύλου.

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΥΛΟ, ΤΟ ΑΣΥΛΟ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΛΑΟ

ΚΑΤΩ Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ

ΚΑΤΩ ΤΟ «ΝΕΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ» ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ

ΚΑΤΩ Ο ΝΕΟΣ ΝΟΜΟΣ ΠΛΑΙΣΙΟ

ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΙΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ

ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΓΩΝΑ

ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ – ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ – ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΕΙ-ΤΕΙ

Σχόλια