ΓΙΑΝΝΕΝΑ | ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ 18/9.



 Πορεία πραγματοποιήθηκε σήμερα 18/9 στα Γιάννενα, με αφορμή τα 8 χρόνια απο τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τους φασίστες της  Χρυσής Αυγής.  Στην διαδήλωση συμμετείχαν με πανό οι Αγωνιστικές Κινήσεις, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, το ΝΑΡ, η ΚΕΕΡΦΑ, το ΜΛ – ΚΚΕ, η ΟΚΔΕ και μπλoκ του α/α χώρου.
 8 χρόνια μετά ο φασισμός παραμένει ως απειλή για τον λαό αφού τρέφεται από την επίθεση που έχει εξαπολύσει το καπιταλιστικό – ιμπεριαλιστικό σύστημα απέναντι στα δικαιώματα και τις κατακτήσεις μας, από το βάθεμα της φασιστικοποίησης της δημόσιας και πολιτικής ζωής, από την προσπάθεια χτυπήματος και φίμωσης κάθε οργανωμένης και προοδευτικής φωνής που θέλει να πάει κόντρα και ενάντια σε αυτήν την κατάσταση. 
 Απέναντι σ’ αυτήν την πολιτική πρέπει η νεολαία και ο λαός να σταθούμε όρθιοι. Να οργανωθούμε και να παλέψουμε συλλογικά για τη ζωή και το μέλλον μας. Να αντισταθούμε και να διεκδικήσουμε δικαιώματα κι ελευθερίες. Αυτός είναι ο δικός μας δρόμος. Όσο παλεύουμε ενάντια στο σάπιο σύστημα που μας θέλει σκυφτούς, πειθαρχημένους και χωρίς δικαιώματα, όσο θα καταφέρνουμε νίκες και θα φρενάρουμε τις επιδιώξεις του, τόσο θα παραμερίζονται οι μαύρες και σκοταδιστικές φωνές. Τότε πραγματικά θα τσακίσουμε τον φασισμό. Γιατί ο φασισμός πεθαίνει μέσα από τους λαϊκούς αγώνες!








Σχόλια